Martin do varenia prizve malú pomocníčku: Aha, ako šikovne ide práca s dcérkou v kuchyni!

Martina Kolníka sme v Bez servítky videli už niekoľkokrát. Okrem toho, že je profesionálnym kuchárom, je tiež otcom na plný úväzok!

Jeho malá dcérka Nelka od prvej účasti v Bez servítky poriadne vyrástla. Dnes ju už pokojne zapojí aj do varenia. Čo, ak náhodou zdedila kuchárske umenie po ocinovi? To otestuje otec už dnes v kuchyni. Nelka sa rada zapojí do varenie s profesionálom. Menu bude opäť premyslené. Pôjde o tradičné slovenské jedlo, mäso z našich lesov aj dezert s francúzskym šarmom. Takéto náročné menu síce bežne zvládne Martin pripraviť sám, no pomoc malej pomocníčky určite dnes ocení. "Chcel by som, aby bola kuchárka, ale viem, ako to v gastre chodí, takže radšej nie," zaznie z úst Martina. 

Chcete si varením zarobiť 1000 eur za jediný týždeň a vyhrať ďalších 1000 eur? Tak neváhajte, prihlásiť sa môžete prostredníctvom formulára na tomto odkaze!

Nelka sa nebude báť práce ani dochucovania. Soli na divinu určite šetriť nebude, snáď si to, že jej ušla ruka hostia nevšimnú. Otec jej nebude brániť ani krájať, bude ju však stále sledovať. Nelku na chvíľu rozplače cibuľa, no rozhodne sa nevzdá.  "Malo by byť toľko isto masla ako je zeleniny. Potom je krásne nadýchané. Ak pokazím pyré, odchádzam od stola," prezradí Martin svoj tajný recept na dokonalú prílohu. Tú opäť ponúkne aj hosťom k danielovi, čo je mäsko, ktoré rozhodne nie je lacné. Podľa Martina stojí kilogram približne tridsať eur. Ako ocenia hostia tradičné jedlá v modernom šate? 

Zdroj: TV JOJ

Sledujte Bez servítky pracovné dni o 17:50 na JOJke!