Prekombinované a predražené? Miesto pochvál na luxusné suroviny schytá Marek vlnu kritiky!

Dnes si to v Bez servítky Marek odvarí po piatykrát. Menu vyšperkuje do detailov, hostia si však nájdu na hlavnom chode nedostatky!

Marek bude chcieť v Bez servítky ukázať opäť to najlepšie zo svojho kuchárskeho umenia. Po hráškovej polievke, po ktorej ostanú prázdne taniere, príde na rad hlavný chod. Bude to obľúbená a v Bez servítky často používaná hovädzia sviečkovica, príloha však rozhodne nebude nudná ani tradičná. K sviečkovici sa skvele hodia brusnice, čo Marek dobre vie, no tie zakomponuje do prílohy ako brusnicové pyré. Znie to ako lahodný experiment, ktorí môžu profi kuchári určite oceniť. Pri servírovaní takéhoto chodu bude rozhodne potrebovať aj kuchár profesiou pomoc. Asistenciu bude mať, našťastie, v podobe svojej ženy. Pri podávaní bude vrstviť - toast, špenát, steak, brusnicové želé a foagru, čo je veľmi kvalitná husacia pečeň. Wow, tak to znie ako jedlo, ktoré si môže odniesť tisícku!

Chcete si varením zarobiť 1000 eur za jediný týždeň a vyhrať ďalších 1000 eur? Tak neváhajte, prihlásiť sa môžete prostredníctvom formulára na tomto odkaze!

"Ja osobne by som to až takto nepodával, lebo je to za mňa príliš predražené a prekombinované," prezradí svoj názor Martin už pri pohľade na hlavné jedlo. Keďže bude mať Marek pri stole všetko profesionálnych kuchárov, nebude sa čudovať, že miesto pochvál príde aj opodstatnená kritika. "Je tam na prvý pohľad moc veľký kus foagry k mäsu. Vo veľkej miere je to záťaž na žalúdok," povie svoj názor menovec Marek. "Odspodu dole mi to chutí. To znamená od tej briošky, keď ideš smerom hore, už toho je veľa. Posledné dve poschodia sú zbytočné. Na čo to tam dával?" Spýta sa Dano, ktorému príde taktiež hlavný chod trochu moc. Hostia budú plní už po hlavnom chode, a to ešte nevideli dezert, ktorým nebudem žiadny ľahký ovocný šalátik, ktorý by možno po takom menu prijali! 

Zdroj: TV JOJ

Sledujte Bez servítky pracovné dni o 17:50 na JOJke!