V Bez servítky bude o zábavu postarané: Týždeň otvorí Štefan Martinovič, uvidíte aj Karin Haydu!

Bez servítky na obrazovky TV JOJ častokrát prináša aj známe tváre, ktoré môžete inak vidieť v seriáloch, filmoch a divadle. Tento týždeň bude o zábavu postarané vďaka zaujímavej partičke!

Týždeň otvorí Štefan Martinovič, herec, ktorého môžete poznať z dosiek divadla, vtipných videí na sociálnych sieťach, ale aj nejedného seriálu. Na JOJke ste ho mohli vidieť napríklad v seriáli Hranica. Herec so špecifickým humorom ozvláštni tento týždeň svojím talianskym menu, ktoré hostí milo prekvapí. Sám pripraví napríklad domácu focacciu!

Chcete si varením zarobiť 1000 eur za jediný týždeň a vyhrať ďalších 1000 eur? Tak neváhajte, prihlásiť sa môžete prostredníctvom formulára na tomto odkaze!

V Bez servítky od pondelka do piatka budete môcť vidieť aj Karin Haydu, obľúbenú slovenskú herečku. Herecké osadenstvo doplnia ďalší zaujímaví ľudia. Jednou z nich bude aj Klaudia Rusnák, influencerka a tvorkyňa originálnych videí, v ktorých humor určite nechýba. Päticu uzatvoria dvaja chlapi, z ktorých sa jeden pohybuje v gastro priemysle. Týždeň pred Veľkou nocou naberiete nielen inšpiráciu na varenie a pečenie, ale určite aj dobrú náladu!

Sledujte Bez servítky pracovné dni o 17:50 na JOJke!