Prvý chod rozdelí hostí: Erik pripraví jedlo z "gastro odpadu", Patrik si neodpustí ostré slová!

Minulý týždeň sme prostredníctvom televíznych obrazoviek dostali vysoký gastronomický zážitok. Tento týždeň bude o niečo priemernejší a niektoré suroviny rozdelia hostí!

Erik má tri roky pred tridsiatkou a pracuje ako podlahár. Okrem toho je otcom prváčky na základnej škole a malého synčeka. Vyzerá to však, že v kuchyni nie je vôbec ľavý. Variť bude úplne sám napriek tomu, že v kuchyni ho často nenájdete. Vo varení sa však v mnohom inšpiroval od svojej manželky. Keďže je väčšinu času v práci, na prípravu jedál mu moc času neostáva. Hostí preto milo prekvapí, že jeho menu nebude vôbec zlé, ale dokonca im bude chutiť. Aspoň podaktorým. Najkritickejší bude Patrik!

Chcete si varením zarobiť 1000 eur za jediný týždeň a vyhrať ďalších 1000 eur? Tak neváhajte, prihlásiť sa môžete prostredníctvom formulára na tomto odkaze!

"Ospravedlňujem sa, ale mne ten šalát vôbec nechutí. Nemám rád technicky spracované, tieto morské plody. Surimi tyčinky sú spracovaním odpad. Sú to také rybie párky," zaznie z úst Patrika. "Takáto suroviny v gastronómii nemá čo robiť. To už radšej mohol urobiť rybie filé a pripraviť nám z toho šalát," adresuje krabím tyčinkám. "Ak by som mal toto jedlo zhrnúť jedným slovom, nazvem to katastrofa," neodpustí si poznámku po dojedení predjedla kritický hosť. Ostatní však z jedál vôbec nebudú sklamaní. Hlavným jedlom bude experiment v podobe teľacích kotliet a cícerového šalátu. "Keď si tvoja partnerka pozrie, ako si navaril, budeš sa častejšie musieť obracať v kuchyni," povie svoj názor po hlavnom chode Karin. Dezert hostí veľmi poteší!

Sledujte Bez servítky pracovné dni o 17:50 na JOJke!