Od Patrika majú najväčšie očakávania: Kupované cesto a krém z prášku? TOTO mu nedarujú!

Na štvrtok všetci čakali s veľkými očami. Patrik sa totiž prezentuje ako veľký kritik, ale aj odborník na gastronómiu!

Patrik nie je v kuchyni žiadnym nováčikom. "V kuchyni sa pohybujem takmer 23 rokov," zaznie z úst kuchára, ktorý kritikou pri stole hostí predošlé dni rozhodne nešetril. Vo svojej kariéra pôsobil ako pomocná sila, šéfkuchár aj prevádzkový manažér. "Moje zážitkové menu by mohlo byť výherné," bude si pred podávaním veriť. Nie je tajomstvo, že hosťom celý týždeň vyčítal každý malý detail a tí mu to dnes môžu spočítať. Hostia majú od Patrika veľké očakávania a vedia, že od človeka, ktorý sa v gastronómii pohybuje nechcú očakávať žiadne kupované suroviny, ktoré by inak mohol sám pripraviť. "Očakávam dnes jedno stopercentné menu," zaznie z úst Števa a nebude jediný, kto bude od Patrika čakať výkon hodný tisíc eur!

Chcete si varením zarobiť 1000 eur za jediný týždeň a vyhrať ďalších 1000 eur? Tak neváhajte, prihlásiť sa môžete prostredníctvom formulára na tomto odkaze!

Najväčšie výhrady bude mať dnes Klaudia, s ktorou si s Patrikom najmenej sadli. "Človek z gastra mi dal údeného lososa s kúpeným lístkovým cestom. To je na námahu to najmenej, čo tu bolo zatiaľ ukázané," neodpustí si tvrdé slová Klaudia, ktorá ako tehotná nemohla lososa ani ochutnať, na čo Patrik pozabudol. Keď jej ako hlavné jedlo na tanieri pristane teľacia kotleta, ani prepečenie mäsa nebude pre ňu dostatočné. Ako obhajobu mäsa v hlavnom jedle použije hostiteľ výhovorku, že nezohnal lepšie nože. "On ako človek, ktorý sa pohybuje v gastre si tých päť nožov mohol na jeden večer požičať," povie úprimne názor Karin. 

Hostia budú mať Patrikových výhovoriek dosť. Keď im na stole pristane koláč, príde ďalšie rozčarovanie. Koláč bude síce esteticky príťažlivý, no o jeho obsahu by hostia radšej nevedeli vopred. Krém bude z prášku. "To mi zablokovalo mozog, to sú veci, ktoré sem nepatria," nebude skrývať hnev Klaudia. Podľa vlastných slov Patrik nevedel pripraviť taký dobrý domáci krém. "Od človeka, ktorý sa pohybuje v gastre som čakala viac," povie na rovinu Karin!

 Sledujte Bez servítky pracovné dni o 17:50 na JOJke!