Karin staví na jednoduchosť: Tradičné buchty a domáce cestoviny? Niektorým to príde málo!

Karin Haydu je divákom dobre známa. Krásna herečka a moderátorka je obľúbenou tvárou obrazoviek. Ako jej to pôjde v kuchyni?

Karin hostí privíta v krásnom dome a pri prestieraní nič nepodcení. Pri stole hostia uvidia eleganciu a štýl. Tie však trocha Karin uberie pri jedlách. Pri varení staví na overené aj tradičné. Patrikovi bolo vo veľkom vyčítané používanie polotovarov a kúpených surovín. "Idem sa prezentovať do relácie, kde sa varí, tak nebudem vyťahovať polotovary," prezradí Karin, ktorá hosťom pripraví domáce gnocchi. Pripraviť kvalitné cesto na domáce cestoviny je poriadne náročné, no Karin ho nebude robiť prvýkrát a hosťom dopraje skutočný gastronomický zážitok. "Ani hlavné jedlo ma dizajnovo neohúrilo," povie Patrik, ktorý po včerajšej kritike nebude šetriť ďalší deň ani tou svojou. Domáce gnocchi budú podľa neho nevýrazne a miesto syra bude cítiť len smotanu. Ostatným však príde hlavný chod dostatočne výrazný a taniere by najradšej vylízali! 

Chcete si varením zarobiť 1000 eur za jediný týždeň a vyhrať ďalších 1000 eur? Tak neváhajte, prihlásiť sa môžete prostredníctvom formulára na tomto odkaze!

Kysnuté buchty sú tradičným receptom našich starých mám a pripraviť dobré kysnuté cesto sa učia gazdinky roky. Nie každému to však bude stačiť. Najkritickejší bude opäť raz Patrik. Hostí mierne sklame príliš jednoduchý dizajn. Buchty im Karin naservíruje na tanieri samé, posypané práškovým cukrom. Ako inak by ste ich podávali? Prítomní jej budú vyčítať, že nepridala na tanier niečo farebné, ovocie či lístok niečoho zeleného. Karin si však bude za dizajnom buchiet stáť. "Bol som sklamaný. Čakal som nejaký cheescake. Vyzerá to jednoducho, čakal som od teba viac." kritické slová prekvapivo vypustí aj Erik. "Sme v kuchárskej šou. Možno to niečím poliať, dať tam niečo," pomyslí si Klaudia. "Nebudem dizajnovať pečenú buchtu len preto, lebo sa hráme na niečo viac," bude si za dizajnom stáť dnešná kuchárka a pekárka. Po ochutnaní buchiet však aj hostia zmenia názor. "Toto je za mňa buchta buchiet," povie Klaudia.

Sledujte Bez servítky pracovné dni o 17:50 na JOJke!