Adriana žije ako hradná pani v kaštieli v Rakúsku: Z TOĽKEJ okázalosti sa vám zatočí hlava!

Na záver týždňa sa hostia presunú do Rakúska a krásneho kaštieľa, kde aktuálne žije Adriana. Možno budete prekvapení, že nielen vypeká a vyvára, ale stará sa aj o zveľadovanie krásneho pozemku!

Adriana Poláková sa zo Slovenska presťahovala do rakúskeho Burgau. Krásna a malebná obec je v typickom rakúskom štýle a v takom je aj kaštieľ, ktorý obýva so svojím rakúskym priateľom. "Keď mi mediálny svet chýba, odbehnem si, nabažím sa a zase sa sem vrátim," opisuje svoju oázu pokoja bývalá moderátorka a známa cukrárka. Na kaštieli je práce viac než na kostole a Aďka rozhodne nelení. "Som záhradník, farmárka, upratovačka, ale som aj taká hradná pani," prezradí dnes. Do honosného domu si priniesla suveníry, ktoré sú jej blízke zo Slovenska. "Keď som sem prišla, nevedela som traktor ani naštartovať, ale jednoducho som sa to musela naučiť," prezradí v dnešnej epizóde usmievavá Slovenka. Čo poviete na takéto bývanie?

Chcete si varením zarobiť 1000 eur za jediný týždeň a vyhrať ďalších 1000 eur? Tak neváhajte, prihlásiť sa môžete prostredníctvom formulára na tomto odkaze!

Honosný kaštieľ nie je pre Adrianu a jej priateľa len domovom, ale ponúkajú ho tiež ako ubytovanie pre hostí. V rozmernej stavbe nájdu dočasné bývanie mnohí turisti, ktorí si radi nachvíľu doprajú luxus. Ten ponúkne aj hosťom, ktorí budú očarení z lokácie, kde ich Aďka privíta. Prestieranie v luxusnom šate doplní zlatá farba s ako inak než rakúskymi pokrmami? Vínko im príde naliať priateľ Kristián, ktorého neraz ospevovala hosťom. Adriana ho predstaví ako svojho budúceho manžela. "Nalial nám, ako sa patrí," bude ohúrená aj kritička Barbora. Nebudeme dnes však počuť len samé chvály. "Adriana, som sklamaná. Vidím tu rezeň," zaznie z úst Mišky, ktorá čakala viac. Teľací rezeň je však presným príkladom rakúskej kuchyne!

Sledujte Bez servítky pracovné dni o 17:50 na JOJke!