Erik sa prenesie naspäť do väzenia: Pri pohľade a vôni na Lenkino jedlo sa mu prevráti žalúdok!

Napriek tomu, že ryba patrí medzi zdravé jedlo vďaka obsahu potrebných látok pre telo, nie každý má vôňu a chuť tohto mäsa rád!

Lenka pracuje na čerpacej stanici a okrem toho má vášeň aj pre rýchle vozidlá. Ak čakáte, že vie dobre variť, nebudete vedľa. Otázkou je, či výber jedál v menu bude po chuti jej hosťom. Predjedlom nič nepokazí, chlapom však bude chýbať mäso. To príde v hlavnom jedlo, bude to ale ryba, ktorú za mäso nepovažuje každý. Najhoršie bude hlavné jedlo vnímať určite Erik, ktorý je vyslovene odporcom rýb. "Ja som myslel, že dostanem porážku. Nemám rád ryby. Ani neochutnám. Prišlo mi, že mi to dala schválne," zaznie z jeho úst. "Štyri roky som sedel v base, tam, keď dávali rybu, ani som nešiel do jedálne," zaznie z úst Erika Hilára, ktorý bude vytočený, prečo Lenka zvolila toto jedlo, keď ho nemá každý rád. Odkiaľ však mala vedieť dnešná kuchárka, že k rybe má až taký odpor a ihneď ju odsunie bokom?

Chcete si varením zarobiť 1000 eur za jediný týždeň a vyhrať ďalších 1000 eur? Tak neváhajte, prihlásiť sa môžete prostredníctvom formulára na tomto odkaze!

Nebude jediný, kto nie je fanúšikom rýb. Hosťom nebude vadiť len samotná ryba, ale aj neestetický dizajn. Inovácia v podobe batátovej kaše miesto klasickej nebude postačujúca a hostia ostanú po hlavnom chode o hlade. Erik a Nicol sa vyberú do kuchyne hľadať niečo, čo by ich aspoň trocha zasýtilo. Do cesty im príde šunka a syr a suché pečivo, ktoré bude pre nich lepšou voľbou ako ryba od Lenky! 

Sledujte Bez servítky pracovné dni o 17:50 na JOJke!