Strýco Filip hlási návrat do Bez servítky v zaujímavom týždni: Aha, koho ešte na JOJke uvidíte!

Strýca Filipa ste už v Bez servítky mohli vidieť. Vtedy premenil svoje varenie na jasnú výhru. Bude mať po boku opäť profesionálneho parťáka? A koho uvidíme v zostave?

Filip je manažérom tetovacieho štúdia, no veľa ľudí ho pozná ako prísneho kritika v gastro sektore. "Robím vlogy o jedle, hodnotím prevádzky," prezradil, ak by ste ho náhodou ako Strýca Filipa nepoznali. Práve odtiaľ pramení jeho kritické očko na všetko, čo sa dá zjesť. "V kuchyni som strávil veľmi veľa času, keďže varím odmalička. Išiel som aj na školu. Som vyučený kuchár," prezradil Filip počas prvej účasti v Bez servítky. Na istotu vsadí opäť so svojím pomocníkom. Meno Dano Hrivňák vám určite nie je neznáme. Práve tohto profesionála uvidíte dnes v Bez servítky po boku Filipa. Dana ste taktiež mohli vidieť v našej relácii. Je to teda overená dvojka, ktorá presne vie, o čom varenie je. 

Chcete si varením zarobiť 1000 eur za jediný týždeň a vyhrať ďalších 1000 eur? Tak neváhajte, prihlásiť sa môžete prostredníctvom formulára na tomto odkaze!

V partičke Bez servítky bude tento týždeň jediná žena. Lenka však do partie perfektne zapadne. Zaujímavým účastníkom bude aj profesionálny trojbojár, Fučo, ktorého môžete poznať ako stand-up komika a záver týždňa bude patriť FIlipovi Sulíkovi. Bude to teda šťastný týždeň s hneď dvomi Filipmi? 

Sledujte Bez servítky pracovné dni o 17:50 na JOJke!