Najkritickejší hosť? Filip si neodpustí ostré slová na Lenku, vzápätí prizná, čo je za tým!

Lenka je jedinou ženou tohtotýždňovej partie. Napriek tomu, že ju chalani medzi seba prijali, neodpustia si ostrú kritiku. Obzvlášť dvaja z nich!

Dvadsaťdvaročná Lenka pôsobí ako influencerka. Chvíľu študovala právo, to jej však nevoňala. Sama priznáva, že varí, no už dlhšie nepripravovala náročnejšie menu. To zvolí dnes, aby urobila na hostí dojem. Mnohé však bude pripravovať poprývkrát. Pomocníka síce mať bude, no ten tiež nie je taký zdatný kuchár. Jednoduchšie predjedlo - brusketu s nátierkami - vystrieda panenka, ktorá sa často vysušuje, preto je jej príprava väčšou výzvou. "Keď nemáš čas a chceš si urobiť večeru za šesť minút, urobíš to takto," povie svoj názor na prvý chod Strýco. Hlavné jedlo bude skutočne pre chlapov - veľká a sýta porcia. "Je to tu také hodené," zaznie z úst Paťa. Podľa Strýca nepôjde o žiaden vizuál, ale štýl z koliby.

Chcete si varením zarobiť 1000 eur za jediný týždeň a vyhrať ďalších 1000 eur? Tak neváhajte, prihlásiť sa môžete prostredníctvom formulára na tomto odkaze!

"Toto ma šokovalo. To mäso je ružové, ale vysušené," zaznie z úst prekvapeného Strýca. Patrik aj Fučo zjedia jedlo bez zbytočných slov, tie si však neodpustí menovec Strýca. "Pozoroval som, ako vyzerajú tvoje dni a nedialo sa tam nič dôležité. Lenkine dni vyzerajú tak, že vstane poobede, je na Instagrame pár hodín, potom si urobí make-up, a takto dokola," povie svoj názor Filip, ktorému Lenkin život zrovna nevonia. Alebo za jeho záujmom o jej osobu niečo viac? "Prečo tráviš toľko času pozorovaním toho, čo robím?" Opýta sa na rovinu Lenka. Priznanie Filipa všetkých pri stole poriadne prekvapí! 

Zdroj: TV JOJ

Sledujte Bez servítky pracovné dni o 17:50 na JOJke!