Fučo si prejde obrovskou premenou: Ako galantný hostiteľ a šikovný kuchár ohúri hostí!

Premiéru v Bez servítky už za sebou stand-up komik a príležitostný herec má. Fučo je vám určite dobre známy, ak sledujte slovenskú humoristickú scénu. Ako dopadne tentokrát jeho varenia?

Od dnešného hostiteľa nemajú konkurenti prílišné očakávania. Fučo však prekvapí už výberom menu, ktoré bude pomerne náročné. Predjedlo vo francúzskom šate - bagetka natretá syrom a hruškou - hosťom napovie, že tento večer bude skutočne zaujímavý. Flank steak v chode číslo dva ohúri chuťové poháriky hostí, ktorí by zaň v reštaurácii pokojne dali aj dvadsať eur. Dezertom môže večer doviesť do dokonalosti. Jednoduché palacinky s makom by možno inak sklamali, no niektorí hostia v nich nájdu hotové zaľúbenie. Filip s Lenkou sa však výnimočne zhodnú na tom, že nie sú fanúšikmi maku, čo ich môže opäť spojiť, keďže Filip včera prezradil tajné zaľúbenie vo svojej súperke. Koľko je na tom pravdy?

Chcete si varením zarobiť 1000 eur za jediný týždeň a vyhrať ďalších 1000 eur? Tak neváhajte, prihlásiť sa môžete prostredníctvom formulára na tomto odkaze!

Dezer ocení aj Strýc, ktorý si inak ako gastro kritik neodpustí kritiku. Skutočne bude u Fuča sedieť jedna radosť. "Geniálne," zaznie z úst Strýca. "Fučo je horúci adept na víťazstvo po tom, čo dnes predviedol," zaznie z úst Patrika, ktorý palacinky doje po Lenke, tak mu budú chutiť. "Bol taký rozvážny, taký nezvyk," pochváli hostiteľa Lenka. "Dnes som chcel ukázať nového Fuča," prezradí v závere večera dnešný kuchár. Sám seba sebavedomo Fučo ohodnotí desiatkou. Budú to mať podobne aj jeho hostia? 

Zdroj: TV JOJ

Sledujte Bez servítky pracovné dni o 17:50 na JOJke!