Súboj polievok: Hrášková Silvie pripomínala prívarok, Martina okúzli vzhľadom, ale tá chuť!

Polievka sa dá veľmi ľahko pokaziť nielen chuťou, ale aj konzistenciou. Presvedčila o tom hostky včera Silvia. Dnes sa zase nebude zdať osadenstvu Bez servítky chuť!

Martina pochádza z Banskej Bystrice a je fitness inštruktorkou. Venuje sa tréningom na trampolíne, no prešla si všetkými možnými športami, v trinástich dokonca začala aktívne hrať ľadový hokej. Vzhľadom na jej aktívny a zdravý spôsob života, hostky budú čakať niečo ľahšie, plné bielkovín, zeleniny a ovocia. V skutočnosti pripraví pre svoje hostky poriadne sýte jedlá, ktoré by postačovali aj skupine chlapov. Predjedlom bude krémová polievka, po včerajšku, to bude skutočne krémová verzia prvého chodu, čo sa včera Silvii nepodarilo. Jej hráškový krém skôr pripomínal prílohu alebo hustý prívarok!

Relácia Bez servítky prináša jedinečnú možnosť! Trúfate si navariť za 2000 eur? Každý kuchár navyše získa ďalších 1000 eur za účasť. Môžete tak získať za jediný týždeň až 3000 eur! Prihláste sa TU.

"Nechcela som sa piplať s kreslením, mliečkom, semiačkami, ja som za jednoduché veci," zaznie z úst Silvie na adresu kritiky, ktorú začne Ema. Nie všetci sa však sťažovali na včerajší prvý chod.  "Neviem, či je to dezert, alebo polievka, ale môžem poprosiť soľ?" Spýta sa Žaneta, ktorá včera naopak u Silvie polievky po hostkách ešte dojedla. Otázkou však bude chuť dnešnej polievky, nie len samotný dizajn, ktorý ohúri. Podľa konkurentiek Martiny bude prvý chod príliš sladký a samé si ho budú musieť dosoliť a dochutiť, aby ho vedeli dojesť. Čo je dôležitejšie? Dizajn alebo chuť jedla?

Zdroj: TV JOJ

Sledujte Bez servítky pracovné dni o 17:50 na JOJke!