Ingrediencie: múka hladká vajíčka kypriaci prášok cukor štipka soli rum hrozienka voda cukor pomarančová kôra horká čokoláda kakao maslo smotana na šľahanie Postup: pripravíme tri cesta - vanilkové, kakaové a orechové vajicka oddelíme od bielok k žĺtkam pridáme cukor a vanilkový cukor spolu vymiešame primiešame trochu oleja a vody pridáme múku, kypriaci prášok a nakoniec vyšľhahané bielka do zvyšných dvoch ciest s rovnakým postupom pridáme orechy a do tretieho kakao v hrnci uvaríme rum, vodu, hrozienka, pomarančovú kôru a cukor alkohol zredukujeme uvaríme vanilkový pudding do misky dáme biely korpus polejeme rumovým nálevom zalejeme pudingom potom dáme orechový korpus polejeme nálevom potrieme džemom zalejeme opäť pudingom položíme tretiu kakaovú vrstvu opäť polejeme rumovým nálevom zalejeme zvyšným pudingom vrch posypeme hrozienkami dezert necháme odpočívať cca 24 hodín