dezert - Myjavská cukráreň (Bez servítky)

Dezert: Myjavská cukráreň

Veterník z odpaľovaného cesta.

Pripravte si recepty z dnešnej epizódy Bez servítky.

Ingrediencie: 

Polohrubá múka 

Voda

Maslo

Soľ

Cukor

Zlatý klas

Mlieko

Vajcia 

Čokoláda aj biela aj čierna

Šľahačka v prášku

Šľahačka na griláž

Stužovač šľahačky

Vanilkový cukor

Zdroj: TV JOJ

Postup:

Do hrnca si dám vodu a pridám maslo po roztopený pridám múku.  A odpaľujem.  Po odpálení nechám vychladnúť  a zašľahám vajcia. Dám do vrecka a vytvarujeme na plech kruhy.  Na plnku dáme do mlieka prášok na puding, cukor a vanilkový cukor. Uvaríme puding a po vychladení zašľaháme maslo. Šľahačku vyšľaháme. Po vychladnutí veterníkov naplníme a na vrch dáme čokoládu.

redakcia / AB

redakcia / AB

Viac článkov od autora
Tagy: Dezert