dezert cikicaki ciky cak (nikol gajdosikova, bez servitky)

Dezert: Cikicaki ciky cak

Krémový smotanový koláč.

Pripravte si doma recept z epizódy Bez servítky.
Potrebujeme:
ananás
mascarpone
polohrubá múka
vanilkový cukor
práškový cukor
sóda bikarbóna
2 vajcia
kypriaci prášok do pečiva
hotový vanilkový puding
orechy
kakao 
Zdroj: TV JOJ
Postup:  Spravíme si cesto, kde zmiešame: polohrubú múku, vajíčka, sódu bikarbónu, kypriaci prášok, rozmixovaný ananás a práškový cukor. Dáme zapiecť na 15 minút na 180 stupňov Celzia, zatiaľ si spravíme krém, kde zmiešame spolu mascarpone, hotový puding, práškový cukor a vanilkový cukor. Kedy koláčik vychladne, potrieme hotovým krémom a na to posypeme mleté orechy a kakao.

redakcia / AB

redakcia / AB

Viac článkov od autora
Tagy: Dezert