Používate zastaralú verziu prehliadača, z tohto dôvodu nie je možné prehrať video.
Prosím, aktualizujte si prehliadač na najnovšiu verziu.
Suroviny:
200 g polohrubá múka
120 g nasekané vlašské orechy
160 g nastrúhanej mrkvy
200 g hnedého cukru
4 vajcia
200 ml oleja
3 pl škorice
½ prášok do pečiva
½ sóda bikarbóna
150 g smotana na šľahanie
250 g mascarpone
150 g práškový cukor
Limetka
Biely jogurt
Mäta
Postup:
Vyšľaháme si hnedý cukor a vajíčka do peny. Všetky suché suroviny si zmiešame spolu, následne ich primiešame do peny, pridáme nasekané orechy a mrkvu, dáme do rúry na 30 min., rúra musí byť predhriatá na 180 stupňov. Do misky si dáme mascarpone, vymiešame s práškovým cukrom a smotanou, dochutíme limetkou. Do mixéra si dáme biely jogurt, šťavu z limetky, matu, a rozmixujeme. Keď sa nám korpus dopečie, môžeme vrstviť (cesto, krém).