dezert: Au desert igor adamec

Dezert: Au desert

Piškótová torta v pohári.

Ochutnajte u vás doma recept od Igora Adamca z Bez servítky.

Ingrediencie:

16% kyslá smotana

vanilkový cukor

piškóty

banán

hruška

jahody

čučoriedky

kiwi

postrúhaná čokoláda

Zdroj: TV JOJ

Do pohárov kladieme:

1. vrstva piškóty a zalejeme smotanou s rozmiešaným vanilkovým cukrom

2. vrstva ovocie - banán pokrájaný na kolieska alebo jahoda na kolieska, alebo maliny, alebo kiwi a zalejeme smotanou s rozmiešaným vanilkovým cukrom

3. vrstva piškóty a zalejeme smotanou s rozmiešaným vanilkovým cukrom

4. vrstva ovocie - banán pokrájaný na kolieska, alebo jahoda na kolieska, alebo maliny, alebo kiwi a zalejeme smotanou s rozmiešaným vanilkovým cukrom posypeme nastrúhanou čokoládou a dáme na noc do chladničky

Tagy: Dezert