Predjedlo: Cantaloupe Ham Ham ivan macho bez servítky

Predjedlo: Cantaloupe Ham Ham

Prosciutto s melónom a pečivom.

Vyskúšajte u vás doma recepty od Ivana Macha z Bez servítky.

Suroviny:

žltý melón Cantalup

prosciutto

balzamikové glazé (zahustený balzamikový ocot – ochutený)

celozrnné bagetky

olivový olej

cesnak

rukola 

Zdroj: TV JOJ

Postup:

Melón prekrojíme, odstránime mäkkú dužinu, ošúpeme, pokrájame na tenké mesiačiky. Pridáme prošuto, ozdobíme rukolou a zahusteným balzamikovým octom – glaze. Ako prílohu podávame bagetové čipsy. Tie si pripravíme tak, že naprieč pokrájame bagetky na tenké 1,5 – 2 cm plátky, ktoré opečieme na panvici a zaťažíme celou silou hrncom. Takto vylisované a opečené bagetové čipsy jemne potrieme olivovým olejom spolu s prelisovaným cesnakom.

Tagy: Predjedlo