Hlavné jedlo:   Mäsové slimáky

Hlavné jedlo: Mäsové slimáky

Kuracie prsia plnené šampiónmi, šunkou, obalené v prosciutte.

Ochutnajte u vás doma recept z Bez servítky.

Suroviny:

Šampiňóny

Cibuľa

Kuracie prsia

Šunka

Schwarzwaldská šunka

Ryža

Kari korenie

Soľ

Korenie

Olej

Niva

Šľahačková smotana

Zdroj: TV JOJ

​Postup: 

Nakrájané šampiňóny podusíme s cibuľou. Mäso nakrájame, naklepeme, dochutíme, pridáme plátok šunky a podusené šampiňóny. Zatočíme a obložíme schwarzwaldskou šunkou, dáme do alobalu a pečieme. Príloha bude ryža biela a kari.

Nivová omáčka: niva/šľahačka

Tagy: Jedlo