Hlavné jedlo: Bez brlohu

Hlavné jedlo: Bez brlohu

Tripoline s medvedím cesnakom, lesnými hubami a s grilovanou panenkou.

Ochutnajte u vás doma recept z Bez servítky.

Ingrediencie:

Tripoline (talianske cestoviny)

Pesto z medvedieho cesnaku

300 g mrazené lesné huby

1 kg Bravčová panenka

Cremefine profi

Cesnak

2 ks cibuľa

Korenie

Soľ

Olivový olej

Zdroj: TV JOJ

Postup:

V osolenej vode uvaríme cestoviny. Orestujeme cibuľku, pridáme lesné huby a pesto. Pridáme cestoviny a podlejeme vodou alebo vývarom. Premiešame a na konci pridáme cremefine profi. Panenku odblaníme, nakrájame na medailóniky, okoreníme, osolíme a ugrilujeme na panvici. Podávame spolu s cestovinami.

Tagy: Jedlo