Používate zastaralú verziu prehliadača, z tohto dôvodu nie je možné prehrať video.
Prosím, aktualizujte si prehliadač na najnovšiu verziu.
Ingrediencie:
500 g Teľacie osso buco
500 g Bravčové líčka
Zeler
Jablko
Cibuľa
Cesnak
Horčica
Soľ a čierne korenie
Čierne pivo
Hladká múka
1 kg zemiaky
Maslo
Mlieko
Soľ
Mangold
Olivový olej
Citrónové korenie
Postup:
Očistené mäso napácujeme deň vopred s cesnakom, korením a bylinkami. Na panvici si rozpálime olej. Pripravené mäso s obalíme v múke a prudko opečieme do zlatista spolu so zeleninou. Opečené mäso si poukladáme do zapekacieho hrnca a pridáme opečenú zeleninu. Výpek zalejeme hovädzím vývarom a podlejeme pivom. Zmesou zalejeme poukladané mäso so zeleninou. Na prílohu rozmixujeme uvarené zemiaky s maslom, mliekom a dochutíme. Mangold zaparíme vo vriacej vode, prudko ochladíme a dochutíme olivovým olejom s citrónovým korením.