Používate zastaralú verziu prehliadača, z tohto dôvodu nie je možné prehrať video.
Prosím, aktualizujte si prehliadač na najnovšiu verziu.
Suroviny:
hnedé šampiňóny
slaninka
cesnak
bryndza
cheddar
cmar
soľ
korenie
Postup:
Šampiňóny vydlabeme. V miske si rozmiešame bryndzu, nastrúhaný cheddar, nadrobno nakrájanú slaninku, cmar. Zmesou naplníme hríby a pečieme asi 15 minút. Gratinované zemiaky Zemiaky ošúpeme a nakrájame na tenké plátky. Do pekáča dáme vrstvu zemiakov a zalejeme časťou zmesi, ktorú sme si pripravili zo smotany, mlieka a cmaru, soli a korenia. Opäť nasleduje vrstva zemiakov, smotanová zmes, zemiaky a nakoniec opať smotanová zmes. Dáme piecť. Pečieme na 180 stupňov asi hodinku.