Používate zastaralú verziu prehliadača, z tohto dôvodu nie je možné prehrať video.
Prosím, aktualizujte si prehliadač na najnovšiu verziu.
Suroviny:
1,5 kg bravčovej panenky
2,5 kg zemiakov
1,5 zeleru
Anglická slanina
Soľ
maslo
2 dl smotana na varenie
Grilovacie Korenie
Postup:
Do hrnca si dáme na drobno nakrájane zemiaky spolu so zelerom, osolíme a necháme variť až do rozvarenia. Potom zeler so zemiakmi scedíme, popučíme spolu s maslom a pridáme smotanu na varenie. Panenku si umyjeme odblaníme. Nakrájame na cca 200 g Steaky. Potom si panenku potrieme grilovacím korením a obalíme si ju do slaniny. Na prudkom ohni opečieme z každej strany. Keď máme panenku opečenú, tak si ju dáme do rozohriatej rúry na 210 stupňov a pečieme ešte cca 10 - 12 min. podľa potreby.