![Hlavné jedlo: Didiny na džúse](https://static1.joj.sk/html/assets/img-transparent.png)
Používate zastaralú verziu prehliadača, z tohto dôvodu nie je možné prehrať video.
Prosím, aktualizujte si prehliadač na najnovšiu verziu.
Suroviny:
Kuracie prsia
Pomaranče
Olej
Pomarančový džús
Bujón
Víno
Med
Čierne korenie
Soľ
Maslo
Mlieko
Zemiaky
Karfiol
Postup:
Zemiaky a karfiol si v osolenej vode uvaríme do mäkka. Zmiešame spolu, pridáme maslo, mlieko a soľ sa spravíme pyré. Kuracie mäso si odblaníme, narežeme na steakové plátky a posolíme a ochutíme. Mäso opečieme na panvici. Džús zmiešame s medom. Opečené mäso zalejeme vínom, vývarom z bujónu a džúsom, pridáme na plátky pokrájané pomaranče a podusíme. Servírujeme s kúskami celých pomarančov.