Používate zastaralú verziu prehliadača, z tohto dôvodu nie je možné prehrať video.
Prosím, aktualizujte si prehliadač na najnovšiu verziu.
Suroviny a postup:
400 g cíceru (buď si dať na noc do vody sušený a uvariť, alebo kúpiť zaváraný) - rozmixovať s nakrájanou červenou cibuľou (1 ks), cesnakom (podľa chuti), soľ, korenie, nastrúhať kôru z 1 citróna (bio), pridať petržlenovú vňať, čili -podľa chuti a nálady. Pridať potom ešte jemné ovsené vločky a hrubú múku na zahustenie - vytvarovať placky - vypražiť (príp. upiecť v rúre, ale budú suchšie, v tom prípade dať do zmesi aj olej) - vyjde cca 18 malých placiek
Mrkva na mede – dať na 2 minúty do vriacej vody nakrájanú mrkvu - potom dať do ľadovej. Dať na panvicu maslo, mrkvu restovať chvíľu - soľ, korenie a med a nechať na ohni a miešať, nech sa to celé obalí
Dip – polovica tatárskej a polovica kyslej smotany (smotany môže byť viac) + 1 KL plnotučnej horčice + 1 KL práškový cukor + nadrobno jarná cibuľka - zmiešať