Používate zastaralú verziu prehliadača, z tohto dôvodu nie je možné prehrať video.
Prosím, aktualizujte si prehliadač na najnovšiu verziu.
Suroviny:
1 kg kyslej kapusty
1 ks klobása na varenie
400 g údeného mäsa
300 g bravčového mäska napríklad orech
1 ks väčšiu cibuľu
sušené hríby
olej
bobkový list
čierne celé korenie
nové korenie
mletá červená paprika
hladká múka
olej
Postup:
Do hrnca dáme olej, na drobno nakrájame jednu väčšiu cibuľu, necháme ju piecť do zlatista. Potom pridáme 1 kg umytej nakrájanej kyslej kapusty, pomiešame a chvíľku podusíme. Potom zalejeme vodou a pridáme soľ, bobkový list, čierne a celé korenie, vegetu, nakrájané údené mäsko a bravčové. po hodinke tam pridáme nakrájanú klobásu a sušené hríby a varíme pokiaľ všetko nezmäkne, keď už je všetko uvarené, spravíme si zásmažku z oleja, hladkej muky a červenej papriky a pridáme do polievky.