Používate zastaralú verziu prehliadača, z tohto dôvodu nie je možné prehrať video.
Prosím, aktualizujte si prehliadač na najnovšiu verziu.
Potrebujeme:
Hovädzie mäso
Slanina
Olej olivový
Cibuľa
Cesnak
Zeler
Mrkva
Paradajky v konzerve
Červené víno
Sušené paradajky
Cestoviny na lasagne
Mlieko
Bazalka
Parmezán
Rajčinový pretlak
Mozzarella
Bobkový list
Tymian
Oregano
Bujón
Celé čierne korenie
Bešamel:
Maslo
Mlieko
Múka
Muškátový orech
Postup:
Pripravíme si slaninu, zeler, cesnak, mkrvu, cibuľu, sušené paradajky, pasírované par. rozmixujeme a pridáme cesnak. Maslo, zeleninu, koreniny, červené víno, sušené paradajky, mäso, vývar, pretlak dáme do jedného hrnca, dochutíme a necháme spolu variť.
Bešamel:
maslo, múka, mlieko a parmezán, soľ a korenie, muškátový orech. Skladáme - mäso, bešamel, mozzarella, cestoviny, na 190 stupňov na 50 minút dáme upiecť, 10 minúť ešte odokryté.