Hlavné jedlo: Trúbky na červeno

Hlavné jedlo: Trúbky na červeno

Penne s paradajkovou omáčkou a parmezánom.

Pripravte si u vás doma recept z Bez servítky!

Suroviny:

penne cestoviny

1 ks paradajkový pretlak

rajčiny

sušené rajčiny 

olivy

šampiňóny

soľ

bazalka

oregano

parmezán

1 ks smotana na varenie

4 struky cesnaku

Olivový olej

Zdroj: TV JOJ

​Postup: 

Cestoviny dáme do osolenej vriacej vody a necháme variť kým nám cestoviny nezmäknú. Do hlbokej panvice nakrájame cesnak, polejeme olejom a prihodíme nakrájané hríby ktoré necháme usmažit. Neskôr pridáme olivy a rajčiny. Ako posledné pridáme pretlak, smotanu, sušené rajčiny a dochutíme podľa chuti. Uvarené , precedene cestoviny premiešame s omáčkou a na záver posypeme parmezánom.

Tagy: Jedlo