Používate zastaralú verziu prehliadača, z tohto dôvodu nie je možné prehrať video.
Prosím, aktualizujte si prehliadač na najnovšiu verziu.
Potrebujeme:
argentínska sviečková
zemiaky
olej
soľ
korenie
huby
cibuľa
bujón
hladká múka
maslo
ocot
smotana
mlieko
slanina
nakladané korenie
brandy
Steak:
Olivovým olejem jemne potriem mäso, osolím, okorením a ogrilujem na správnu úroveň.
Hubová omáčka:
Cibuľu opražím na masle, urobím bešamelovu omáčku a cibuľu pomixujem. Pridám huby a bujón a nechám variť s korením. pridám mlieko a trochu octu.
Peprová omáčka:
Na masle opražím nakladané korenie, pridám brandy a bujón, dochutím mliekom, smotanou a korením
Zemiaky:
Na gril dám nakrájané zemiaky, cibuľu, slaninu a trochu olivového oleje, grilujem do správnej chuti s pridaním korenia