Dezert: Wonka de Paris

Dezert: Wonka de Paris

Parížska torta.

Pripravte si u vás doma recept z Bez servítky!

Potrebujeme:

10 ks vajcia 

3 PL cukor

2 PL kakao 

300 g čokoláda

0,5l šľahačková smotana 

Džem

Jahody

Banány

Zdroj: TV JOJ

Postup: 

Roztopíme si čokoládu so šľahačkovou smotanou a necháme prevrieť. Po prevretí dáme krém odstáť a necháme vychladnúť. Vajíčka vymiešame s cukrom do peny, pridáme kakao a prášok do pečiva. Cesto vylejeme do formy a dáme piecť. Keď sa cesto dopečie, natrieme ho džemom a posypeme nakrájanými banánmi. Odstáty krém vyšľaháme na pevnú hmotu a vylejeme na upečené cesto. Roztopíme čokoládu s trochou šľahačkovej smotany a vylejeme na vrch. Po vychladnutí ozdobíme ovocím a vykrojíme malé tortičky.

Tagy: Dezert