Používate zastaralú verziu prehliadača, z tohto dôvodu nie je možné prehrať video.
Prosím, aktualizujte si prehliadač na najnovšiu verziu.
Potrebujeme:
Bravčová panenka
Parmezán
Olivový olej
Soľ
korenie
Rozmarín
cesnak
Zemiaky
Cibuľa
Špargľa
Schwarzwaldská šunka
Postup:
Cibuľu nakrájame nadrobno a orestujeme do zlatista. Uvarené zemiaky precedíme, pridáme cibuľu a spolu popučíme. Špargľu zbavíme koncov a vložíme ju do vriacej vody na 3-4 minúty a hneď ju nachvíľu ponoríme do studenej vody až si zachováva krásnu zelenú farbu. Obalíme tri kúsky v šunke a narýchlo len upečieme na panvici. Panenku osolíme okoreníme, potrieme olejom a z každej strany prudko orestujeme. Parmezán premiešame s cesnakom a potrieme panenku z vrchu poriadnou vrstvou a dáme piecť do rúry. Pečieme 15 - 25 minút.