Tomáš zapáli vatru: Namiesto dreva použije Janove auto!

Kým mama Anka a s otcom Janom utužujú svoj vzťah na relaxačnom pobyte, Tomáš uskutoční svoj diabolský plán a podpáli mladému Janovi auto!

Ani dnešné ráno u Bučkovcov nebude pokojné. Hneď jedna z prvých informácií, ktorá padne v kuchyni, poriadne zamáva hlavou rodinného klanu, mamou Ankou. Jej milovaný syn Tomáš sa totiž vyhráža, že podpáli bratovi Janovi auto. Chvíľková nedôvera v psychický stav svojho syna pominie s blížiacim sa odchodom na relaxačný pobyt vo wellness, ktorý si Anka s tatom Janom dopriali k výročiu svadby. Romantická atmosféra večne rozhádaných rodičov zblíži a utuží ich vzťah.

Synek Jožko opäť vyvolá konflikt, tento raz sa jeho súperom v hádke stane 90-ročná suseda od vedľa. Tej sa nepáči, že kravy Bučkovcov zveľaďujú jej plot po svojom a káže zakázať im prístup na jej "územie". S blížiacim sa večerom sa v Tomášovi znovu prebúdza diabolská myšlienka z rána a keďže naokolo nie sú žiadni svedkovia, vyberá sa ju aj uskutočniť. Vlastnému bratovi s vlastným kanistrom benzínu polieva celé auto a jediným škrtnutím zápalky ho posiela do šrotu...

Sledujte ohnivých Bučkovcov dnes o 21:30 po narodeninovom Paneláku na Jojke!