Šikana, znásilnenie a pokus o samovraždu: Diana Dandýni tancom vyrozprávala svoj trpký príbeh!

Neprišla vyhrať, ale ukázať, že aj ľudia s ťažkým osudom sa napokon môžu postaviť na nohy a všetkým ukázať, že predsudky nie sú na mieste.

Dvadsaťpäťročný Roland z Lučenca prišiel ukázať svoje druhé ja, ktorým je tanečnica a speváčka menom Diana Dandýni. Tá má okrem iného zlomené srdce kvôli istému chalanovi. Ako však Roland hovorí, do Talentu neprišiel vyhrať, ale skôr ukázať Slovensku, že aj odlišní ľudia sú presne takí istí ako ostatní. Práve tento fakt totiž mnohým z nás stále akosi uniká. Ešte pred samotným vystúpením s Dianou Dandýni nám tento tanečník prezradil, že po tom, ako sa rozhodol študovať tanec, prišlo sklamanie. Myslel si totiž, že ľudia v umeleckej brandži sú dobrí. Napokon ale prišla krutá realita. "Pracoval som popri škole v divadle a sexuálne ma chceli zneužiť. Napokon ma sexuálne zneužil profesor. Keď som bol v treťom ročníku, pokúsil som sa spáchať samovraždu. Zjedol som tabletky, vypil som fľašu alkoholu, no na druhý deň som sa zobudil, no už ako nový človek," vyrozprával Roland svoj trpký príbeh ešte predtým, než sa predviedol v role tanečnice Diany Dandýni.

Diana Dandýni predviedla skutočne originálne číslo Diana Dandýni predviedla skutočne originálne číslo Zdroj: TV JOJ

​To už však porotu čakalo poriadne tanečné teatrálne predstavenie, akoby privezené priamo z newyorského divadla či clubu. Diana predviedla množstvo kreácií a do svojej roly sa naplno vžila. Ako následne po vystúpení tanečnica prezradila, počas vystúpenia myslela na moment, ktorý sa podľa nej stane azda každej žene - moment, kedy sa zaľúbi do toho nesprávneho. "Prišiel o veľa," poznamenala originálna tanečnica. Rolandovo vystúpenie tak v konečnom dôsledku splnilo všetky očakávania. Nielenže sa mu podarilo dokázať, že aj on je presne taký istý človek, ako každý iný, ale navyše aj príjemne prekvapil porotu. Jediný, kto úplne nepochopil jeho číslo, bol Jaro Slávik. Veľmi spokojná však bola na druhej strane Marta Jandová: "Mne sa to fakt páčilo. Aj ten výraz. Ja som na to kukala a ani som nemohla nikam inam..." A s Martou súhlasili aj Diana Mórová s Jakubom Prachařom. Originálnej tanečnici Diane sa tak splnil sen, ktorým nebolo vyhrať, ale ukázať svoj zaujímavý životný príbeh prostredníctvom tanca. 

Šou Česko Slovensko má talent pokračuje opäť v sobotu o 20:35 na JOJke!