Gabriela Marcinková bude nakrúcať za hranicami krátko po pôrode! Uvidíme ju ešte v Delukse?

Napriek tomu, že sympatická herečka len pred nedávnom porodila, už teraz má okrem materstva povinností vyše hlavy. Prednedávnom sa pochválila novinkou.

Do rodiny Mihalčíkovcov pred pár týždňami pribudol synček, ktorému dali rodičia tradičné slovenské meno - Jakub. Herečka má s frontmanom kapely Heľenine oči dcérku, preto sa z príchodu chlapčeka veľmi tešili. Aj keď krásna herečka len na konci marca porodila svoje druhé dieťatko, priznala, že materskú dovolenku si dlho užívať nebude, už teraz sa chystá na nakrúcanie za hranicami. Pre čas.sk potvrdila, že nakrúcať bude až v Chorvátsku, a to pokračovanie úspešného filmu Štastný nový rok. Bez rodinky však brunetka nespraví ani krok, preto sa chystá vziať aj svoju rodinku.

Zdroj: IG/gabrielamarcinkova

Seriálová Lenka je dvojnásobnou maminou, aj keď už má druhé dieťa, nechce si priznať, že jej detičky rastú pred očami. "Nezvyknem povedať, ako rýchlo niečo prebehlo. Deti rastú, je to tak, ja starnem. Užívam si každú chvíľu s dobrým aj zlým. Nemám pocit, že by to prebehlo ani rýchlo, ani pomaly." povedala pre JOJ. 

Gabriela v seriáli Delukse stvárňuje sympatickú chyžnú Lenku. Napriek tomu, že herečka bola už počas nakrúcania druhej série v očakávaní vytúženého chlapčeka, môžete sa na ňu tešiť aj v druhej sérií komediálneho seriálu TV JOJ! 

Seriálová Lenka túži po veľkej láske, zažije ju konečne v druhej sérií? Dozviete sa čoskoro na obrazovkách TV JOJ v pokračovaní Delukse!