Divoké kone - rodina

Veľký úspech pre Divoké kone: S prehľadom porazili seriál konkurencie!

Novinka tejto sezóny posilňuje svoju pozíciu. Darí sa aj Paneláku v novom časovom slote.

Divoké kone si veľmi rýchlo získali stabilnú základňu fanúšikov a od začiatku sa stali hodným konkurentom seriálu konkurencie, ktorý si na trhu v prime time vytvoril stabilné miesto. Už po druhýkrát v histórii vysielania seriálu Divoké kone sa podarilo predbehnúť konkurenciu, tentoraz dokonca s výraznejším náskokom!

Rodinná sága Divoké kone opäť prekonala konkurenčný seriál, v komerčne dôležitej cieľovej skupine 12-54 mala včera viac divákov a lepší podiel na trhu (22,9 % share a 8,4 % rating) a stala sa najsledovanejším nespravodajským programom dňa. Dvadsiaty tretí diel si nenechalo ujsť 525-tisíc divákov, Divoké kone tak zaznamenali vynikajúcu 11,2 % sledovanosť a 24,4 % share (CS 12+). Najlepší rating dosiahli diváčky vo veku 45-54 rokov (12,7 %) a tiež ženy v cieľovej skupine 35-44 (12,1 % rating).

Obľúbený denný seriál Panelák pokračoval včera už svojou siedmou epizódou, ktorá vyslúžila najväčšiu pozornosť u žien v cieľovej skupine 45-54 (9,6 % rating) a u mužov v cieľovke 35-44 aj v cieľovke 45-54 (zhodne 7 % rating). Panelák takisto prekonal konkurenčný formát, keďže bol vo svojom vysielacom čase lídrom trhu a potvrdil tak svoju pozíciu v slote po 21:40.