Schudnutý a vyčerpaný? Vieme, ako vyzerá Dobríkov návrat pred kameru!

Známy herec je opäť v plnom nasadení.

Z tanečnej šou Tanec snov ho odstavilo závažné infekčné ochorenie a do súťaže sa po prvom týždni už nevrátil, no na nakrúcanie druhej série Divokých koní prišiel podľa plánov a nevynechal ani deň. V médiách sa však objavila správa o tom, že zdravotný stav Janka Dobríka stále nie je dobrý, pochudol a je vyčerpaný. Aká je pravda? „Médiá sú médiá a ten reálny stav je trochu inakší. Pochudnutý som, ale necítim sa vôbec zle. Necítim sa ani chorý, ani unavený. Liečba je ukončená, nemám žiadne následky. Snažím sa byť v pohode, lebo toto ochorenie sa môže vrátiť práve nejakým preťažením. Aj fyzickým, aj psychickým.“

Návrat do Divokých koní mu dokonca robí radosť: „Medzi prvou a druhou sériou sme mali mesiac a pol na regeneráciu, nestrávil som tento čas úplne príjemne, ale návrat na Holzmannku je úplne v pohode.“ Priznáva, že chorobu mu vyvolalo hlavne preťaženie organizmu a my preto dúfame, že sa situácia v budúcnosti nezopakuje. Stále je však pracovne nadmieru zaneprázdnený. „Z pracovného tempa som nepoľavil. Nezmenilo sa nič, stále skúšam v divadle v Žiline novú inscenáciu, stále po večeroch hrávam, stále chodím 200 kilometrov sem do Bratislavy, stále natáčam seriál, venujem sa fotografii a stále som otec,“ priznáva. My Jankovi držíme palce, aby zostal zdravý. Druhá séria Divokých koní sa bude vyrábať sústavne až do leta, vrátane letných mesiacov.

Na obrazovke televízie JOJ budú mať Divoké kone dva dni prestávku, vrátia sa však vo štvrtok v tradičnom čase, sledujte nás o 20:30!