Veľké FINÁLE Divokých koní: Ako dopadne Osvald a čo bude s láskou Mery a Šuša?

Prvá séria bude mať veľké vyvrcholenie.

Najtemnejšie tajomstvá z Osvaldovej minulosti vyplávali na povrch, keď si Tereza spomenula na detstvo a udalosti, ktoré viedli k tomu, že sa z nej stala sirota. Už si pamätá na smrť svojich rodičov a brata, ktorí boli surovo vyvraždení. Všetci vedia, že Osvald priviazal k ich nohám balvany, odtiahol ich do vody a nechal ich stiahnuť ku dnu jazera. Albert je zo svojho adoptívneho otca natoľko znechutený, že sa rozhodne vziať spravodlivosť do vlastných rúk a prichádza do Osvaldovej pracovne, aby ho zavraždil. Spraví to? Ak sa nad ním aj zľutuje, Osvald to má spočítané: celá rodina sa mu otočila chrbtom! A nielen to, polícia mu je na stope, majú dôkazy o činoch, ktoré spáchal v nie tak dávnej minulosti...

Aspoň Hana a Adam zažívajú šťastné chvíle. Hana s pocitom, že všetky problémy môžu hodiť za hlavu, vybaví s Rasťovou pomocou lietadlo a berie svojho milovaného na miesto prekvapenia – chce mu vynahradiť let, ktorý nevyšiel pre starosti s Kométou. Tentoraz si to konečne užijú a poriadne si spolu zalietajú. Adama dokonca opäť po dlhom čase uvidíme v pilotskej uniforme.

Šušo to vzdal, aj keď Mery miluje a chce byť s ňou a nie s Adelou, nechal ju odísť a keď ho definitívne odmietla, rozhodol sa viac o ňu nebojovať. Miško však vidí, že sa jeho otec trápi. Spolu s Biankou sa vyberú za Dankou a žiadajú ju o pomoc. Šušo a Mery predsa patria spolu! V konečnom dôsledku je to však iba na nich dvoch. Uvedomia si to konečne a dočkáme sa šťastného konca?

Sledujte veľké finále prvej série Divokých koní už dnes o 20:30 na JOJke!