V súťaži o Dom snov si páry siahnu na dno síl: Totálne vyčerpanie a predkolapsové stavy!

Novú zábavno-súťažnú šou Dom snov sme nakrúcali počas leta, keď sa teploty na teplomeri šplhali k 40 stupňom v tieni. Pri ťažších manuálnych prácach preto mali naše páry čo robiť, aby zvládli splniť súťažné zadania.

Ako prví budú v novej šou Dom snov bojovať o rozprávkovú výhru dva sympatické páry – Veronika s Martinom a Kristína s Milanom. No už pri prvej súťaži si budú musieť siahnuť na dno svojich síl. Ich úlohou bude vyčistiť zarastený kus pozemku plný buriny, kameňov a dreva tak, aby bol vhodný na stavbu základov budúceho domu. Robiť ťažkú manuálnu prácu na slnku a v tropickej horúčave, keď sa teplota na teplomeri šplhala k 40 stupňom v tieni, rozhodne nie je jednoduché.

Niet preto divu, že už po chvíli sa mladé páry dostávali do predkolapsových stavov. Mne sa točí hlava, je mi strašne zle...Sa bojím, že odpadnem...“ vykríkla Kristína zúfalo. Moderátor Vilo Rozboril zachoval duchaprítomnosť a okamžite zareagoval. „Počkaj, donesiem ti vodu. Sadni si normálne. Nepreháňaj to. Teraz ťa nechcem zdržiavať, viem, že chceš vyhrať, ale zase odpadnúť nie,“ upozornil súťažiacu a doniesol jej fľašu s vodou. Keď sa osviežila, pokračovala v práci ďalej, no ľahké to určite nebolo. Zo všetkých štyroch mladých ľudí sa lial pot, boli vyčerpaní a bolo vidieť, že majú čo robiť, aby vydržali. Ich motivácia, v podobe postupu do finále a výhra novučičkého domu, však bola obrovská. Ako to napokon dopadne? Ktorý pár postúpi do finále a bude tak o krok bližšie k rozprávkovému Domu snov?

Sledujte novú šou Dom snov už dnes o 20:35 na JOJke!

Dom snov - Kristína s Milanom a Veronika s Martinom Zdroj: TV JOJ