Farmársky traktor a jeho prvý deň: Veľa zábavy a krásnych žien vás dostalo!

Stretnite ho aj vy a vyhrajte.

Už čoskoro na JOJke štartujeme vašu obľúbenú reláciu Farmár hľadá ženu, v ktorej budú citliví, životom skúšaní a osamotení farmári hľadať to najdôležitejšie, čo im v živote a srdci chýba: pravú lásku. Tentokrát sa divák môže tešiť na viac lásky, romantiky, zábavy aj akcie, než kedykoľvek predtým. Pre tých, ktorí sa už teraz nevedia dočkať veľkolepého príchodu relácie na obrazovky, si JOJka pripravila zaujímavú súťaž.

Včera ráno sme s  televíznym tímom a sexi farmárkami vyštartovali na našom originálnom farmárskom traktore z obce Ruskovce, odkiaľ sme sa vybrali na ďalekú cestu do Bánoviec nad Bebravou, až sme nakoniec ukončili deň plný zábavy v Trenčíne. Počas cesty sa k nám pripojilo množstvo ľudí, ktorí sa ochotne odfotili s traktorom a modelkami a zverejnili svoje fotky na webe Európy 2. Pozrite si naše video a fotky z oddychových miest v Ruskovciach, Bánovciach nad Bebravou a Trenčína a zistite, aká úžasná atmosféra bola počas celého včerajška.

Cesty traktora po Slovensku stále nekončia a vy máte aj dnes a zajtra možnosť zachytiť ho alebo sa s ním rovno odfotiť na mobilný telefón. Potom už len stačí poslať fotky na webovú stránku rádia Európa 2 a dvaja šťastlivci vyhrajú úžasných letných 100 eur!

Aktuálne trasy traktora

4.8. 10:00 - 13:00 Kežmarok OC Lidl / autobusová stanica / OC Tesco / Kaufland pri sídlisku Juh
4.8. 14:00 - 18:00 Lendak
5.8. 10:00 - 13:00 Veľká Lomnica
5.8. 14:00 - 18:00 Poprad nákupné centrá Max a Kriváň

Sleduj televízny web JOJ.SK a rádiový web Europa2.sk a budeš pravidelne informovaný o aktuálnom putovaní farmárskeho traktora, súťaži a všetkých novinkách z romantickej relácie Farmár hľadá ženu.