Farmárky s traktorom pokorili Tatry: Prednosťami dokázali, že sú nielen do voza, ale i do koča!

A vy ste boli pri tom.

Súťaž o 100 eur, kopec zábavy a putovanie farmárskeho traktora po Slovensku je v plnom prúde. My však ani zďaleka nekončíme. Aj včera sme k vám boli viditeľne bližšie a navštívili sme vás v krásnom regióne pod Tatrami, kde sme stretli mnohých z vás, fanúšikov romantickej relácie Farmár hľadá ženu. S celým JOJkárskym tímom,  krásnymi dievčatami, ale i moderátorskými hviezdami Európy 2, Matúšom Krnčokom, Dominikou Dadíkovou a Vladom Varechom sme už doobeda vyštartovali z Kežmarku, kde sme pobudli až do 14-tej hodiny a odtiaľ sme sa potom presunuli do malebnej dediny pod Belianskymi Tatrami, Lendaku. Naše dievčatá si vyskúšali nielen jazdu na traktore, ale tentokrát aj na originálnom koči. Hoci bol bez koňa, jazda im na kráse nijak neubrala, čoho dôkazom boli aj vaše usmiate tváre.

Počas púte nášho farmárskeho traktora sa k nám pripojili davy ľudí, ktorí sa ochotne cvakli s traktorom a krásnymi modelkami a zverejnili svoje fotky na webe Európy 2. Pozrite si naše video a fotky z oddychových miest v Kežmarku a Lendaku a zistite, akú jedinečnú atmosféru zažili včera všetci tí, ktorí náš farmársky traktor neprehliadli a neváhali sa s ním a našimi sexi farmárkami odfotiť.

Dnes máte aj vy možnosť nájsť náš traktor a zachytiť ho spolu s krásnymi dievčatami na váš mobilný telefón. Potom stačí vašu originálnu fotku zavesiť na a webovú stránku rádia Európa 2 a možno práve vy budete jedným zo šťastlivcov, ktorí vyhrajú osviežujúcich letných 100 eur! Čakáme vás vo Veľkej Lomnici a Poprade počas celého stredajšieho horúceho dňa.

Dnešná trasa taktora: 

5.8. 10:00 – 13:00 Veľká Lomnica
5.8.
14:00 – 18:00 Poprad – nákupné centrá Max a Kriváň

Sleduj televízny web JOJ.SK a rádiový web Europa2.sk a budeš pravidelne informovaný o aktuálnom putovaní farmárskeho traktora, súťaži a všetkých novinkách z romantickej relácie Farmár hľadá ženu.