Nela Slováková opäť ukázala frajera: Pikantná póza pri bazéne vám vyrazí dych!

Víťazka reality show Hotel Paradise Nela Slováková tvorí už nejaký ten piatok pár so známym hokejovým obrancom Lukášom Kozákom. Pred časom mala dvojica krízu, ako priznala blondínka, no zdá sa, že už je to minulosťou a svitá im opäť na krásne spoločné chvíle.

​Nela Slováková si život vie užívať plnými dúškami. Netají sa tým, že má rada peniaze, pohodlie a dopraje si aj luxus. Na začiatok jej stačila výhra v reality show Hotel Paradise a dnes už má vlastný biznis. Ten jej slušne zarába a blondínka sa tomu teší, pretože priznala, že z bežného platu by určite nevyžila.

Kráska si však nedávno prešla ťažkým obdobím, kedy médiá rozoberali práve jej podnikanie, čo vyústilo do krízy aj v jej súkromí. Dokonca sa šuškalo, že sa so svojím priateľom rozišla. Ako sa však zdá, všetko je inak. Blondínka totiž nedávno zavesila na sociálnu sieť fotografiu, ktorá svedčí o opaku. Dvojica si dopriala oddych pri bazéne a navyše v poriadne pikantnej póze. Hoci Nela má zjavne iný názor, keďže k záberu napísala: "Taká bežná plážová fotka." 

View this post on Instagram

Takova bezna plazova fotka ?❤️?

A post shared by Nela Slováková (@nelaslovakova) on

View this post on Instagram

#SummerLovin ❤️?

A post shared by Nela Slováková (@nelaslovakova) on