Natália Germáni ukázala svoje sexi vnady: Pozrite na ten šťavnatý zadoček!

Postava ako vytesaná do kameňa! Herečka Natália Germáni je nielenže talentovaná a krásna, ale aj poriadne sexi. Dokázala to v seriáli Hotel, keď pred kamerami ukázala, čo skrýva pod šatami. A pánom bolo určite horúco.

Krásnu Natáliu Germáni si naši diváci určite dobre pamätajú z úsmevného seriálu Hotel, v ktorom stvárňovala mrchu chystajúcu sa prekaziť svadbu svojmu milencovi a sobášnemu podvodníkovi. V rámci svojej úlohy si musela „strihnúť“ aj posteľovú scénu, a preto sa pred kamerou vyzliekla do spodnej bielizne. Ako toto zobliekanie pred kamerou vníma? „V posledných projektoch som bola v každom v spodnej bielizni, takže to už beriem ako súčasť toho celého. Beriem to celkom fajn. Predstavujem si, že som v plavkách. Bežne chodím na kúpalisku v plavkách,“ povedala Natália. Hoci niektoré herečky si vyslovene zmluvne vyžiadajú, aby nemuseli nakrúcať polonahé scény, Germáni s tým problém nemá. „Nehovorím, že som z toho nejaká nadšená, ale je to súčasť toho povolania. Keď je to raz napísané v scenári, tak či sa niekto bude oháňať zmluvou, že nepôjde do spodnej bielizne, mi príde nezmyselné,“ dodala.

Video, v ktorom sa Natália vyzliekla do sexi spodnej bielizne sme zavesili na Youtube pred rokom a do dnešného dňa má neuveriteľných 47 miliónov pozretí! Pozrite si ho ešte raz a pripomeňte si ho!

Čo povedala Natália Germáni o nahote týkajúcej sa jej práce? Kliknite na toto video:

Lenka Filipová

Lenka Filipová

Viac článkov od autora