Natália Germáni ukázala svoje šťavnaté vnady: TOTO sexi telo má doma jej partner!

Úspešná herečka tvorí pár so známym bubeníkom Martinom Valihorom. Zaľúbená dvojica nestrácala čas a už niekoľko týždňov sa tešia z dcérky Zuny. Pred pár rokmi si novopečená mamička zahrala aj v seriáli Hotel, kde ukázala, aké sexi krivky skrýva pod šatami.

V úsmevnom seriáli Hotel si epizódnu úlohu hneď v prvých dvoch častiach zahrala aj krásna Natália Germáni, ktorá aktuálne žije šťastný rodinný život s partnerom Martinom Valihorom a s dcérkou Zunou. V Hoteli stvárňovala mrchu Noru, ktorá sa rozhodla prekaziť svadbu svojmu milencovi a sobášnemu podvodníkovi. V rámci svojej úlohy si musela „strihnúť“ aj posteľovú scénu, a preto sa pred kamerou vyzliekla do spodnej bielizne. Ukázala tak svoje sexi krivky – dokonalý chrumkavý zadoček a ploché bruško.

„V posledných projektoch som bola v každom v spodnej bielizni, takže to už beriem ako súčasť toho celého. Beriem to celkom fajn. Predstavujem si, že som v plavkách. Bežne chodím na kúpalisku v plavkách. Nehovorím, že som z toho nejaká nadšená, ale je to súčasť toho povolania. Keď je to raz napísané v scenári, tak či sa niekto bude oháňať zmluvou, že nepôjde do spodnej bielizne, mi príde nezmyselné,“ povedala vtedy Natália pre joj.sk. Časy sa však zmenili a dokonalá postavička je minimálne na istý čas určená len pre oči jej partnera.

Sledujte unikátny seriál Hotel každú stredu o 20:35 na JOJke!