Simona Kollárová

Mejkap a oblečenie robia divy: Odpadnete, ako kedysi vyzerala Lea z Nového života!

Sympatická herečka Simona Kollárová si v úspešnom seriáli Nový život zahrala rebelku Leu. Tá bola typická nielen tým, že vždy niečo vyviedla, ale aj svojím extravagantným imidžom. Ten sa ale radikálne líši od toho, ako vyzerá blondínka v reálnom živote.

Jednou z najvýraznejších a najobľúbenejších postáv zo seriálu Nový život je 16- ročná rebelka Lea. Dcéra Paľa Cviklu zdedila po svojom otcovi „problémové gény“ a tak niet divu, že sa vždy do niečoho namočila a ani nevedela ako. Extravagantnú tínedžerku stvárňuje krásna Simona Kollárová, ktorá je v herectve varená-pečená. Kým Lea je v seriáli svojrázna správaním, ale ešte viac imidžom, éterická blondínka je v súkromí verná minimalizmu. Príliš sa nelíči a aj jej outfity skôr razia heslo, že v jednoduchosti je krása. Herecké prevleky sú pre ňu o to lákavejšie.

Simona však nie je v seriáloch žiadnym nováčikom. Pred pár rokmi si zahrala aj v unikátnom seriáli Hotel. V projekte, ktorý bol točený veľmi kvalitne a takzvaným filmovým spôsobom, stvárňovala postavu chyžnej. Hoci nemala príliš veľký herecký priestor, jej postava bola určite zaujímavým spestrením v celom hotelovom kaleidoskope.

Sledujte seriál Hotel už dnes o 20:35 na JOJke!