Martin Mňahončák ukázal svoje rozkošné dcérky: Pozrite, aké sú to zlatíčka!

Obľúbený herec spolu s manželkou Katkou vychovávajú dve dcérky – staršiu Dorotku a mladšiu Marínu. A hoci si známy sexsymbol súkromie stráži a ratolesti pred verejnosťou príliš neukazuje, teraz urobil výnimku a svoje malé princezné ukázal v plnej kráse!

Obľúbený herec Martin Mňahončák, známy z jojkárskych seriálov ako Pravá tvár či Hotel, prežíva najkrajšie obdobie svojho života. Dvojnásobný tato vychováva s milovanou manželkou Katkou takmer dvojročnú Dorotku a polročnú Marínu. Herec, ktorého mnohé ženy považujú za sexsymbol, je síce aktívny na sociálnych sieťach, no súkromie si aj napriek tomu stráži. Preto niet divu, že svoje malé princezné fanúšikom tak často neukazuje.

Z času na čas však urobí výnimku a celému svetu sa pochváli šťastím, ktorým ho dcérky napĺňajú. Urobil tak aj pred časom, keď na sociálnej sieti konečne ukázal tváričku mladšieho dievčatka. Anjelik s básnickým menom Marína sa pýši svetlými vláskami, šibalskými očkami a rozkošnými guľatými líčkami podobne ako jej staršia sestra Dorotka. Mňahončák je obklopený tromi krásnymi babami, ktoré nadovšetko miluje a tak je jasné, že je jedným z najšťastnejších mužov pod slnkom.