Gabika Dzuríková o seriáli Hranica: V TOMTO sa určite nájde mnoho ľudí!

Nový komediálny seriál, ktorého dej sa odohráva na slovensko-ukrajinskej hranici, si vás získa nie len originálnym humorom či nadupaným dejom, ale aj skvelým a hviezdnym hereckým obsadením. Tešiť sa môžete aj napríklad na Gabiku Dzuríkovú, a to v perfektnej a temperamentnej úlohe! Herečka prezradila viac.

Pre hercov je točenie na pľaci v čase pandémie občas niekedy doslova vykúpením. Dni strávené doma znáša zrejme mnoho ľudí ťažko. Našťastie, seriál sa aj počas pandémie môže bezpečne nakrúcať a vy sa tak môžete tešiť na množstvo noviniek. Gabika Dzuríková sa z toho, že môže hrať aj počas pandémie, veľmi teší. „Tak je to strašne fajn, hlavne po tej pandémii čo tu bola, dúfam, že čo najskôr skončí a je fantastické byť opäť v prúde a tešiť sa na natáčanie a byť tu s ľuďmi, s ktorými si rozumiem a vôbec mať pracovný deň a nie len ten voľný, že človek ráno vstane a že čo bude dnes robiť,“ prezradila v rozhovore pre Top Star.

Herečka má pre divákov jasné dôvody, prečo by si mali seriál Hranica v januári rozhodne pozrieť. „Pevne verím, že tento seriál sa bude páčiť, pretože sú tam v podstate tri rodiny, so svojim životom a každá je trošku iná a myslím si, že každý človek sa v nejakej tej rodine nájde,“ povedala herečka.

Hranica - Gabika Dzuríková, Jozef Vajda a Martin Šalacha Zdroj: TV JOJ

Temperament, ktorý herečka do seriálu prináša, bude určite príjemným spestrením deja. „O energiu tam nebude núdza. Ale vidím tam v mnohom naše matere, naše babky, tým, že sa to odohráva na dedine, tak ja ten temperament tam všade vidím,“ dodala Gabika Dzuríková. Je tak zrejmé, že budú diváci určite sympatizovať s rodinami, ktoré síce navonok vyzerajú úplne normálne, no každá je iná, špecifická a istým spôsobom aj vtipná. Máte sa na čo tešiť!