Števo Martinovič ako policajt s väzbami na pašerákov: Prečo to bude mať jeho postava v seriáli Hranica ťažké?

Nový komediálny seriál, ktorého dej sa odohráva na slovensko-ukrajinskej hranici si vás získa nie len originálnym humorom či nadupaným dejom, ale aj skvelým a hviezdnym hereckým obsadením. Števo Martinovič, ktorý si zahrá v novom seriáli v úlohe policajta, nám prezradil viac o svojej postave.

Herec nám v rozhovore povedal, že aj keď je oficiálne v tíme anti pašerákov, predsa len má na tú druhu stranu zákona svoje väzby. „Šaňo to má veľmi ťažké. Alexander Hušťák sa volá moja postava. Má to ťažké, pretože je síce na strane zákona, ale keďže má väzby aj na tú trestnú stranu, respektíve na tých ľudí, ktorí prekračujú tú hranicu, ale má na nich osobné väzby, tak mnohokrát stojí pred takou sofiinou voľbou,“ prezradil herec bližšie detaily o svojej postave.

Zárukou kvality tohto seriálu je bezpochyby aj skvelý režisér, Ján Novák, ktorého prístup a prácu si pochvaľujú aj samotní herci. Ján Novák režíruje aj jeden z aktuálne najsledovanejších slovenských seriálov – Nemocnicu. „Ten scenár je, myslím si, že veľmi dobre napísaný. Tie situácie ponúkajú veľa ja pre hercov, takže je čo hrať a Honza Novák, ktorý režíruje tento seriál to fantasticky celé vedie, fantasticky otvára tie situácie, vymýšľa nám mnohé situácie, ktoré na papieri nie sú a dáva nám slobodu,“ opísal Števo Martinovič, ako sa mu na výrobe tohto seriálu pracuje. 


No a prečo by ste si podľa Števa Martinoviča mali pozrieť seriál Hranica aj vy? „Mne sa veľmi páči, že tento seriál aj ten humor, ktorý sa v ňom nachádza má niekoľko vrstiev, čiže sú tam aj momenty v tomto seriáli, ktoré sú trochu smutné, sú tam aj momenty, ktoré sú melancholické,“ dodal herec v rozhovore. Viac detailov o novom seriáli Hranica sa dozviete v rozhovore, vo videu HORE.

Pozrite si aj jeden z teaserov na nový seriál Hranica! 


Komediálny seriál Hranica, ktorý uvidíte na obrazovkách JOJky už 10. januára o 20:35, je slovenskou verziou chorvátskeho licencovaného formátu Na granici. Tá naša Hranica sa odohráva konkrétne na slovensko-ukrajinskej hranici, kde v obci Krivé žije niekoľko dôležitých rodín. Tie pašujú naozaj všetko, teda okrem ľudí, zbraní a drog. V seriáli na vás čakajú zakázané lásky, romániky, pašerácke dobrodružstvá a množstvo postáv, ktoré sú taktiež zárukou skvelej gradácie deja.

Nenechajte si ujsť nový seriál Hranica už 10. januára o 20:35 na JOJke!