Zoznámte sa! Predstavujeme vám rodinu Berkovcov, ktorá prepašuje snáď čokoľvek: Pozrite si exkluzívny teaser!

Nový komediálny seriál, ktorého dej sa odohráva na slovensko-ukrajinskej hranici si vás získa nie len originálnym humorom či nadupaným dejom, ale aj skvelým a hviezdnym hereckým obsadením. Zoznámte sa s kľúčovou rodinou pašeráckeho biznisu, ktorá ma jeden veľký dar. S úsmevom prepašuje snáď čokoľvek!

Nenormálne normálnu rodinu Berkovcov tvorí babka Zorka, jej dcéra Mirka, zať Jerguš a ich tri dcéry - Lýdia, Petra a Ivana. Keďže sa navonok tvária ako bežná rodina, majú svoju dielňu na opravu automobilov a sú tí najdôležitejší v reťazi pašovania, pretože pozemky pri hranici sú Zorkine. V dedine sú ako rodina vážení a obľúbení - bez nich by všetci ostatní žili omnoho ťažšie. Prevážanie tovaru cez hranicu im prináša dostatok peňazí, no oni aj naďalej žijú skromne, najmä kvôli Zorke. Ako to už ale chodí, ani táto rodina to nebude mať vždy ružové. Michaelu Čobejovú, Petra Sklára, Hanu Gregorovú, Simonu Kollárovú, Dominiku Žiaranovú a Viktóriu Valúchovú uvidíte v seriáli Hranica už 10. januára o 20:35 na JOJke!

Naša Hranica sa odohráva konkrétne na slovensko-ukrajinskej hranici, kde v obci Krivé žije niekoľko dôležitých rodín. Tie pašujú naozaj všetko, teda okrem ľudí, zbraní a drog. Samozrejme, aby im biznis fungoval, potrebujú mať na druhej strane svojho spojenca – ukrajinskú rodinu, ktorá vlastní obchod s potravinami. Táto rodinka sa postará o poriadnu zábavu v seriáli no a ako to už býva, v poriadne nadupanom deji nesmie chýbať poriadny nepriateľ, ktorého v tomto prípade predstavujú colníci a príslušníci hraničnej polície. Tí sa snažia pašerákov odhaliť a prichytiť pri čine. V seriáli na vás čakajú zakázané lásky, romániky, pašerácke dobrodružstvá a množstvo postáv, ktoré sú taktiež zárukou skvelej gradácie deja.

Seriál Hranica štartuje už 10.januára o 20:35 na JOJke!