Hral v Novom Živote, teraz hviezdi v Hranici: Michalovi Spielmannovi sa splnil veľký sen!

Michal Spielmann vám môže byť známy zo seriálu Nový život, v ktorom si zahral rebelského študenta. Herec ale aktuálne účinkuje v obľúbenej Hranici, v ktorej si vyskúšal o niečo inú úlohu. Postava policajta sa mu veľmi páči. Jednu vec ste ale o hercovi rozhodne netušili!

Z úlohy študenta rovno za policajta na ukrajinsko- slovenskej hranici. Michal Spielmann má z jeho novej úlohy veľkú radosť. Ako vníma účinkovanie v oboch seriáloch? „Tak je to rozdiel. Z gymnázia, zo študenta, na mladého policajta. Prišla ponuka zavolali ma na casting. Veľmi som rád, že je to tá istá produkcia,“ prezradil herec v rozhovore pre Top Star.

V seriáli Hranica ho môžete sledovať ako húževnatého a mimoriadne ambiciózneho policajta, ktorý sa raz vidí na poste náčelníka. Chcel by byť rozhodne ako jeho šéf. Samozrejme, úloha policajta si vyžaduje istú prípravu. Najmä tú fyzickú. Robil pre svoju rolu v seriáli Michal niečo špeciálne? „Policajti na ukrajinskej hranici sú vymakaní chlapi, lebo tam je to akože v horách, takže oni stále majú kilometre v nohách, takže nevyzerajú ako ja. Mladý, stosedemdesiatpäť centimetrov vysoký chalan, ale ja som behával, po Novom živote, som sa dával dokopy,“ vysvetlil Michal.


Vďaka Hranici sa mu dokonca splnil jeden sen z detstva.Ja som ako malý chlapec túžil byť policajt, čiže teraz sa mi to tak trošičku plní. Po tom, samozrejme, ma to celé prešlo a tak. Ale bol to môj detský sen byť policajtom, tak tu sa mi to trošku plní,“ neskrýval herec radosť.

Sledujte seriál Hranica každý pondelok, stredu a piatok o 20:35 na JOJke!