Prevezme velenie? Rodinná porada so šokujúcim koncom: Takéto rozhodnutie od Petry nečakali!

V Hranici bude všetko inak! Po Zorkinom fiktívnom pohrebe prichádza pre rodinu Berkovcov ďalšia rana. Petra príde s nečakaným rozhodnutím. Toto jej rodičia nerozdýchajú!

Dnešná epizóda bude plná prekvapení. Berkovci majú smútočné obdobie. Zorka nafingovala svoju smrť a celá rodina ju oplakáva. O všetkom vie len farár Bohuš, jej kamarátka Róza a Šimon. Tí Zorku kryjú, aby ju nikto neodhalil. Celý plán by tak padol. Po fiktívnom pohrebe, ktorý berie celá rodina vážne, prichádza na rad podstatná otázka. Kto bude novou hlavou pašeráckeho biznisu?


Petra sa na túto úlohu pripravovala roky. Zorka do nej vložila všetky nádeje a zasvätila ju do tajov celého biznisu. Petra má ale so sebou iné plány. Doteraz netúžila po ničom inom, len stať sa rovnako dobrou šéfkou, ako Zorka, avšak všetko je inak. Po babkinom odchode sa chystá odísť aj ona. Navyše, na rodičov to vybalí všetko naraz. Petra sa plánuje presťahovať do Bratislavy, no a Mirka a Emil ostanú bez slov. Čo myslíte, nechá Petra všetko za sebou a odíde za novým životom?


Sledujte seriál Hranica každý pondelok, stredu a piatok o 20:35 na JOJke!


Nestihli ste poslednú epizódu v televízii? Pozrite si ju tu: